Menu

Michael Svendsen ser frem mod en ny sæson i KFB.

image Michael Svendsen
Finn Nørgaard (Michael Jensen)
06. august 2022 kl. 20:29
"Jeg er glad for at Michael Svendsen fortsætter hos os" udtaler formand Finn Nørgaard og fortsætter. "Michael er en rigtig dygtig træner, som er i god balance med spillerne". "Han vil gerne udvikle hver spiller til et højere niveau og coacher den enkelte løbende". "Samtidig arbejder Michael med holdets taktiske færdigheder og bringer flere facetter ind i konceptet". 
KFB holdet lignede ikke sig selv i forårets turnering. Holdets spillemæssige niveau var til tider det dårligste i mange år og resultaterne derefter. Det er alle vist klar over.
Michael har været i dialog med spillerne og siger at" spillerne er opsatte på at bevise at det dårlige forår, med for sløvt fremmøde og mindre godt spil- skal udveksles med en række motiverede spillere". " Der er brug for at vi rykker tættere sammen i bussen for det er en svær række vi går i møde med 5 nedrykkere og 3 oprykkere". 
Det bliver spændende at følge optakten til første kamp, som jo altid er vigtig og vil give et fingerpeg om sæsonens forløb.
Træningen er i gang og holdet skal i kampform via træningskampe mod Sundby B 2, CSC og Fr. Valby 2 inden den vigtige sæsonpremiere mod Amalie.
Vi ønsker alle en god sæson.
På dette website anvendes der cookies, for at gøre din oplevelse så god som mulig, i tilpasningen af indhold, annoncer - og til at vise dig funktioner fra de sociale medier.