Menu

KFB atter Serie 1-klub

image Der er bestemt grund til at lade champagnepropperne springe.
Michael Jensen
11. december 2020 kl. 13:32
Bedst som vi alle havde indstillet os på, at 2. pladsen i serie 2 ikke var nok - at oprykningen simpelthen var glippet - har DBU tildelt en plads til KFBs dygtige kvindehold i den kommende Serie 1.

Tillykke med oprykningen til de gæve KFB Super Qs og træner Erwin Nordquist. (Foto: Finn Nørgård).

De forbilledlige kvinder i KFB har gjort det igen. Det kan godt være, at holdet ikke vandt rækken, men de tog alle kampe og alle træninger frem mod kampene meget alvorligt, og var indstillet på at gøre ALT hvad de kunne for at få så mange point som muligt. Og det blev heldigvis også belønnet.

Forskellige omstændigheder og forhold i den kvindelige københavnske fodboldverden gjorde nemlig, at der blev grundlag for at opgradere KFB Super Qs til en højere række.

Det arbejde og den indstilling kan alle lære noget af. Det er nemlig ikke altid en god idé at kigge på den aktuelle stilling og udelukkende bruge den som succeskriterie. Det er en bedre idé, at man altid er indstillet på at gøre sit maksimale i den aktuelle kamp og ditto træning.

Holdet er et KFB-flagskib

Ekstra glædeligt er denne nyhed fordi, at KFB Super Qs også er leverandører af hele vores trænerteam i ungdomsafdelingen. KFB har jo som bekendt i samarbejde med CIK startet en ny ungdomsafdeling op, og dette arbejde er kommet rigtigt godt igang. KFBs rolle i dette samarbejde er at udvikle pige-spillere i oplandet og CIKs opgave er at arbejde med drengeholdene.

Når KFB Super Qs så både er rykket op i Serie 1 og også leverer trænere til ungdoms-udviklingen i egen lige linje, kan man vel godt tillade sig at kalde holdet for et flagskib i KFBs arbejde for fremtiden.

Cheftræneren glæder sig over sit seriøse hyggehold

KFB Super Qs meget populære og succesfulde cheftræner, Erwin Nordquist, er naturligvis glad for avancementet, og sætter følgende ord på efterårssæsonen og det, der alligevel blev til en oprykning til serie 1:

“Som for mange andre hold har 2020 jo budt på diverse udfordringer ift. turneringen og træningerne, og det er fedt at kunne slutte sæsonen af med sådan en nyhed. Holdet har formået at levere et stabilt niveau hen over sæsonen, og man kan virkelig se, hvor meget de har rykket sig. Ikke kun individuelt, men også deres relationer til hinanden er blevet bedre. Sammenspillet og spillet op ad banen er noget, vi har arbejdet meget med, og det er noget, vi har fået til at lykkes i denne sæson. Det har også betydet, at vi er begyndt at score markant flere mål end vi plejer. Dette, sammen med vores solide defensiv, er fuldt ud holdets fortjeneste. At vi aldrig stiller med det samme hold to kampe i træk viser også lidt den alsidighed og omstillingsparathed, som holdet besidder. Uanset hvem der er på banen, så benytter de hinanden og prøver at få det bedste ud af sidemakkeren, og det er skønt at se fra sidelinjen.

God tilgang

Vi har også fået nogle nye ansigter på holdet i 2020, der er kommet ind og har gjort en rigtig god figur. Holdet har været gode til at rekruttere, og de er faldet godt til i truppen. Vi betegner os lidt selv som et seriøst hyggehold, hvor der er plads til alle og til lidt af det hele, og den filosofi har de taget til sig. Hvis vi kan beholde den trup, vi har i øjeblikket og samtidig bygge videre på den, så ser det bestemt positivt ud for fremtiden på det her hold.

Bedre end Serie 2

Nu hedder det serie 1, og det glæder vi os til. Niveauet på holdet er bestemt til mere end serie 2. Som altid så tager vi det én kamp ad gangen, da det sjældent er det samme hold, vi møder to gange, og så ser vi, hvad det bliver til. På baggrund af den overståede sæson, så er jeg bestemt optimistisk ift., at vi kan lege med de andre hold. Det havde været spændende at få revanchen mod Valby i den sidste runde, der blev aflyst, men den må vi have tilgode til foråret. I mellemtiden har damerne bestemt fortjent en ‘air high five’, hvis I ser dem,” siger Erwin Nordquist om holdets fine præstation.

Og sådan en skal de i dén grad få :-)

Hele holdet og folkene omkring ønskes et stort tillykke med oprykningen og held og lykke med de nye opgaver i Serie 1.

På dette website anvendes der cookies, for at gøre din oplevelse så god som mulig, i tilpasningen af indhold, annoncer - og til at vise dig funktioner fra de sociale medier.