Menu

Praktisk information om Corona, banetider og arrangementer

image

Som I jo nok alle ved, så er der endelig blevet åbnet op for at vi kan være op til 50 personer forsamlet. Det har en række positive konsekvenser for at afvikle træning og kamp på Kløvermarken, så vi kommer tættere og tættere på en normalisering af idrætslivet. Men vi skal alle huske på, at vi fortsat er ansvarlige for at overholde alle retningslinjer, så smittetrykket holdes nede.

Derfor får I her en række informationer og regler om brug af Kløvermarken til træning og kamp.

Helt overordnet skal I orientere jer i de generelle retningslinjer fra DBU og DAFF og give informationerne videre til alle spillere på jeres hold:

https://www.dbukoebenhavn.dk/media/16726/protokol-for-dansk-fodbold-08-06-2020-vers-5.pdf

https://www.daff.dk/wp-content/uploads/2020/06/DAFF-overordnede-corona-retningslinjer_anbefalinger_ver08.06.pdf

Udstyr og rekvisitter:

Trænere og holdledere er fortsat ansvarlige for udstyr – også for at rengøre udstyr under og efter træning og kamp.

Omklædning og bad:

Københavns kommune har endnu ikke åbnet for omklædningsrummene på Kløvermarken. Derfor skal I stadig klæde om hjemmefra. I må heller ikke tage ophold på Kløvermarken efter træning. Dette er for at sikre, at så mange som muligt kan deltage i de sportslige aktiviteter.

Baner til træning:

Kløvermarken bliver i denne uge optegnet med de normale baner, så alle skal fra uge 25 træne på de allerede tildelte tidspunkter. Oversigten over banetider kan ses nederst på denne side.

Kamp og kamptøj:

1. senior og KFB Allstars når heldigvis at komme i kamp før sommerferien. Alle spillere, trænere, holdledere og tilskuere skal naturligvis følge de gældende retningslinjer ovenfor. Dvs. at der max. Må være 50 personer på banen og i opmærket felt. Og der må IKKE være tilskuere langs banen!

Omklædningsrummene er heller ikke åbnet for kamp, så alle skal klæde om hjemmefra.  1. herrers kamptøj indsamles af holdleder og vaskes som tidligere. Vaskeordning for træningstøj sættes først i gang igen efter sommerferien.

Åbning af klubhus og coronavagter:

Der vil fortsat være coronavagter i klubhuset mandag til torsdag hver uge, så længe der ikke er fuldt åbnet.
Og klubhuset åbner igen d. 15. juni! Vi glæder os til at se jer medlemmer i huset og på vores dejlige terrasse. Men vi skal følge anbefalinger herunder at være max. 50 personer og hjælpe med at holde afstand. Alle hjælper med at afspritter hænder og kontaktsteder som håndtag og vandhaner. Der er opsat papirhåndklæder og sæbe-/ spritdispenser.

Arrangementer i klubhuset:

18. juni: Ekstraordinær generalforsamling kl. 18

27. juni: Grillarrangement – nærmere info udsendes

Afslutningsvis vil vi i bestyrelsen gerne takke jer alle for at have overholdt retningslinjer og regler og dermed medvirket til at vi går mod en mere normal tilstand. Vi håber at vi alle kan fortsætte de gode takter, så vi kan åbne fuldt op for det sociale samvær på og uden for banen så hurtigt som muligt.

Med sportslige hilsner,

Bestyrelsen i KFB

 

På dette website anvendes der cookies, for at gøre din oplevelse så god som mulig, i tilpasningen af indhold, annoncer - og til at vise dig funktioner fra de sociale medier.