Standard 1931

Fodbold, badminton og gymnastik er aktive afdelinger, mens svømning savner deltagelse. 120 medlemmer.

Nick Jensen og Ejner Jensen nævnes, to brødre som får stor betydning fremover som spillere og ledere.
Samarbejde med en tysk klub opstarter. Formand Harry Jørgensen fører forhandlinger og brevveksling i måneder med flere tyske klubber, med henblik på at besøge Berlin og spille kampe.
Af brevene fremgår at Standard betinger sig at få dækket rejseomkostninger og ophold/mad. Det hele falder på plads med kampe mod 3 berlinske klubber, betaling for rejse og ophold.
En mulig genvisit er dog betinget.

En tur til Birkerød vedligeholder oplevelser sammen, foto herunder af holdet.

Der nævnes et samarbejde med kolonihaveforeningen Vennelyst- og afholdelse af karneval. 140 deltagere giver et overskud, som deles mellem foreningerne.

Badmintonafdelingen har nu fået to mere velegnet sale på Højdevangens skole. Der er begrænset spilletid, så alle spillere opfordres til at melde sig tidligt, så spilletiden kan fordeles mellem såvel damer og herrer, samt evt. mixed double. Badmintonholdet spiller med DBF turneringen mod de bedste klubber, som Gentofte, Skovshoved og KBK.
Ved Danmarksmesterskabet når Standard spilleren Sv. Ekelund i semifinalen.

I vintertiden arrangeres løbetræning for fodboldspillerne, hver onsdag aften.
Det er måske også en afgrundene til at holdet klarer sig så godt. Standard har mange virkelig gode spillere og opnår i 1930-31 en flot 2. plads i A-rækken. Kun vinderen får mulighed for oprykning, men alligevel det bedste resultat hidtil.

Standard 1930                        Standard's historie                         Standard 1932