Standard 1922

Foreningsmeddelelse forår 1922 fortæller om de kommende aktiviteter.

Af ”foreningsmeddelelse” fremgår at der er sammenkomst på Røde kro Teater. Her opføres den første standard revy ” Den sidste kamp”. Optrædende er bl.a. brødrene Gahms og Lund Henriksen, Kamma Madsen, Ella Madsen. Robert Andersen er ved klaveret.
Handlingen er fodboldrelateret og Fremad, Sylvia, 1908 og C.B. repræsenteres af vores medlemmer.

1. halvleg foregår i de nye træningslokaler på englandsvej,
mens 2. halvleg udspiller sig ved vandtårnet.

Fra protokollen og gemt materiale kan vi se at gymnastikken igen er velbesøgt, sammen med fodbold og nu også håndbold.

Påsketure går til Frederiksværk. Det bliver en lang med humørfyldt dag, da holdet vinder 7-0 og har tid til hygge på kroen inden hjemturen med toget ( her synges lystigt)

Den omfattende strejke i samfundet og efterfølgende lockout af arbejderne gik også ud over Standards medlemmer. Nogle gives restance og der arrangeres tillige træning tidligt eftermiddag for at opmuntre medlemmerne.

I august deltog fodboldholdet i Dragørs 15 års jubilæumsstævne. Her vindes en 1. præmie.

Efterårsbal afholdes i Stjernekroen på Tingvej. Det koster 1 kr. at deltage.
Gymnastikken foregår på Lergravsvejens kommuneskole 4 aftener om ugen, med tider for såvel seniores og juniores.
Medlemstallet på 225 er klubbens hidtil højeste og heraf er 127 ungdomsspillere. Det tegner godt for de kommende mange år.

Standard 1921                        Standard's historie                         Standard 1923