Menu

Årets trænere i KFB

image
Finn Nørgaard (Michael Jensen)
24. april 2019 kl. 13:35
KFB`s flagfootball afdeling har vist store fremskridt i de seneste år og var i 2018 en af Danmarks førende. Derfor har bestyrelsen valgt at værdsætte det gode træner-lederarbejde i afdelingen.

 På generalforsamlingen i marts blev trænerne fra Foxes kåret til årets trænere i KFB 2018.

I forbindelse med optagelsen af spillerne fra Globetroppers kunne Foxes således stille med et hold i danmarks bedste række NFL og et hold i 1. division.

Træningssamlingerne var positivt præget af den større trup og højere niveau. Der er udført et flot og kompetent trænerarbejde, som har hævet spillernes niveau. De spillende trænere der har stået bag er Martin Schondelmaier, Moritz Thiim, Emil Gufler, Lars Abrahamsen, Danijela Gusak, Thomas Holbæk og Mathias Høst Jørgensen.

Det foreløbige højdepunkt var i sommeren 2017, hvor der blev spillet europamesterskabet i Flagfootball i København og Danmarks kvindehold vandt mesterskabet med 4 KFB Foxes spillere på holdet- Nana Andreasen, Danijela Gusak, Kirstine Vammen, og Christina Moerup. KFB spillere Europamestre- fantastisk.

Året forinden havde såvel Nana og Danijela spillet på landsholdet.

I 2018 deltog såvel Danijela, Kristina og Kirstine i verdensmesterskabet i Panama og blev nr. 8. På herresiden var KFB Foxes repræsenteret af Emil Gufler, som var med til at vinde en flot bronzemedalje.

I turneringen klarede holdene sig sig også godt.

Hertil skal nævnes at truppen rejser og deltager i stævner- senest Big Bowl i Frankfurt, så det sociale samvær og fælles oplevelser prioriteres også højt.

Hermed et stort tillykke til trænerne- årets trænere i KFB 2018.